Oss

En liten presentasjon må jeg vel ta med. Det er jeg, Susanne, som er den hundegale og skriver denne bloggen. Jeg bor sammen med min samboer, Jan Ove, i Bergen.

Helt fra jeg var liten av så har jeg vært veldig interessert i dyr, da spesielt hund. Da jeg var 9 år klarte jeg å mase meg til vår første hund, og siden den gang har jeg ikke vært uten. Mine egne hunder jeg eier nå er dvergpinscherene Amy og Puma. Mer om dem kan du lese på deres egne sider i menyen. Jeg stortrives med rasen dvergpinscher, det er en intelligent rase med mye futt, men som samtidig liker å slappe av når det ikke skjer noe. Skulle jeg sakt noe negativt om dvergpinscheren må det være bjeffingen, den kunne jeg klart meg uten. Men de positive tingene veier mest..

Med Amy har jeg tenkt å ta bronsemerke, om det går bra så kanskje vi en dag prøver oss i LP1 konkurranse. Ellers har vi deltatt på nybegynner agilitykurs. Vi trener nå agility hver mandag med Bergen Agility Klubb. Ellers liker Amy å bruke nesen sin så jeg tror spor hadde vært en gren hun kunne gjort det bra i. Forhåpentligvis melder vi oss på et sporkurs i nærmeste fremtid hvis det dukker opp et kurs som passer. Vi drar også på treff innimellom med pinschergruppen på søndager, et sosialt og koselig treff for de med samme rase.

Foruten hund så interesserer jeg meg også for foto og webdesign. Alt er selvlært og jeg har fremdeles mye å lære på begge områdene, men øvelse gjør mester! ;o) Jeg tar bilder med et Canon EOS400D kamera.

Reklamer
%d bloggere like this: